4 BRA SKÄL TILL
ATT VÄLJA iOn

Med en 100 % elektrisk motor och sin otroliga bränsleeffektivitet, har iOn återuppfunnit körning i stadstrafik. Med noll förorenande utsläpp och noll CO2-utsläpp under körning, är denna väldigt smarta lilla bil mycket miljövänlig.
1

VÄGHÅLLNING

Med sin kompakta storlek (3.48 m lång och 1.47 m bred), liten vändradie och servostyrning, är iOn väldigt lätt att köra i stadstrafik. Bilens karaktär och livlighet garanterar att den syns och har respekt i trafiken.

Läs mer om den exteriöra designen
2

KOMFORT

Med en hög utrustningsnivå som standard, förblir iOn trogen sin design som en modern och praktisk stadsbil. En färddator, fjärrstyrd centrallåsning, fönsterhissar fram och bak, varselljus, två infällbara mugghållare och ett 12-volts uttag förenklar livet i kupén.

Läs mer om den interiöra designen
KOMFORT
3

CO2-UTSLÄPP

Peugeot iOn är unik när det gäller miljöansvar: noll utsläpp av föroreningar och noll CO2-utsläpp under körning. iOn fick ta emot utmärkelsen Auto Environment Grand Prix under 2010, som organiseras av MAAF Assurances, och som belönar bilar och tekniker som bidrar till att minska negativ miljöpåverkan.

Läs mer om tekniken
CO2-UTSLÄPP
4

LADDNING

LADDNING

iOn har ett litum-jonbatteri med en lagringskapacitet av energi som är mycket högre än de äldre Ni-Cd batterierna som användes på 1990-talet. Batteriet har inget minne, vilket innebär att det kan laddas upp även när det är delvis fulladdat, utan att regelbundet behöva göra en total urladdning.
Batteriet är enkelt att ladda upp - det tar endast sex timmar i ett vanligt standardeluttag* hemma för att helt ladda upp batteriet.
Snabbladdning är möjligt från särskilda laddningsstationer med likström. 15 minuter för en uppladdning av 50 % av batteriets kapacitet och 30 minuter för 80 %.     
Med Peugeot Connect Electric tjänsten kan du se status på batteriets uppladdning på en dator.           
*Baserat på enfas 220 Volt växelström från ett vanligt eluttag hemma med en säker 5 meters sladd

Läs mer om tekniken

AKTUELLT

SÖK EFTER NÄRMASTE ÅTERFÖRSÄLJARE

Hos din Peugeotåterförsäljare kan du få mer information.

Öppna söksidan

SE AKTUELLA KAMPANJER

Upptäck vilka kampanjer som pågår.

Läs mer